Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ,ΦΩΝΑΖΩ ΝΑ Μ΄ΑΚΟΥΣΕΙΣ !!


ολοι καποια στιγμη ψαχνουμε να βρουμε πραγματα,ανθρωπους που πιστευουμε πως θα μας κανουν να αλλαξουμε.να μοιασουμε σ αυτους και να μας κανουν καλυτερους να μας μαθουν να αγαπαμε και να αγαπιομαστε...να μας μαθουν να γελαμε  .Μερικες φορες το αισθανεσαι πως πρεπει να κανεις ενα ταξιδι για να βρεις οτι σου ταιριαζει,,ειναι δυσκολο..
ακομα και οταν ειχες καποιον διπλα σου και αυτος εφυγε..λες δυνατα...θα ρθω μια μερα να σε βρω,,δεν σε νοιαζει η εποχη ,η αποσταση ,τι θα πουν οι αλλοι ,αλλωστε δεν ζεις για αυτους..για σενα ζεις..
βαζεις τα δυνατα σου..περιμενεις και οσα χρονια κ αν περασουν ο στοχος παραμενει εκει..και ενα χαρτακι στο πορτοφολι σου για να μη το ξεχασεις ποτε.. Τιποτα δε σε σταματαει..
κ οταν επιτελους βαλεις τη πιο δυνατη  φωνη σου και σ ακουσει..αν ερθει τοτε θα ειστε μαζι..θα ειναι σαν να γνωριζοσαστε απο παλια..σαν να μη σπασατε ποτε και θα μιλατε ωρες ολοκληρες γι αυτα που εχασε ο ενας απ την ζωη του αλλου και δεν θα μιλησετε ποτε για τα θλιβερα κομματια που ζουσαν χρονια μεσα σας..Και αν ποτε ξαναχασετε ο ενας τον αλλον..αν ειναι αργα καλυτερα να μη ξαναψαξετε ποτε γιατι δεν εχει σημασια το τελος οσο η διαδρομη για να φτασεις σ αυτο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου