Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΠΕΡΙ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Ποσα ονειρα που μας τρομαζουν..κλεινεις τα ματια σου και τον βλεπεις μεσα στον υπνο σου..η καρδια σου χτυπαει δυνατα..και νιωθεις να τον ακουμπας,ποσος καιρος παει απο τοτε που τον ακουμπησες στ αληθεια..δεν καταλαβαινεις ποτε αλλα μολις βρισκεσαι με τα ματια ανοιχτα.
ξημερωσε..και εσυ αδεια...ποτε ξανα θα καταφερεις να δεις ,να νιωσεις την καρδια σου να χτυπα και να βλεπεις το ευτιχισμενο τελος σας.. ?
παλι σημερα μια ολοκληρη μερα θα λειπει..δεν θα ειναι εκει να σ ακουσει..να σε παρει αγκαλια στα κρυφα..ουτε θα ακους την φωνη του να σχεδιαζει ονερια κ διαδρομες..
η διαφορα σας..εσυ ΕΜΕΙΝΕΣ..αυτος ΕΦΥΓΕ... και το μονο που αφησε πισω του ειναι  αναμνησεις που τρυπωνουν στην σκεψη  σου στιγμες που δεν το περιμενεις...σε κανουν αναγκαστικα να τον θυμηθεις..Ομως ολα αλλαζουν...ειναι γεγονος.. τιποτα δεν μενει ιδιο και το μονο που μπορει να σε φερει πιο κοντα του πλεον ειναι τα ονειρα που το βραδυ ερχονται...και φευγουν και ερχεται το φως και μια καινουργια ημερα ξεκινα ! οι λυγμοι σου ακουγονται τα βραδια μα το πρωι θα εχουν στεγνωσει..αυτο ειναι το καλο με τα δακρυα μπορει να κλαις ωρες ατελειωτες κ ομως να στεγνωνουν για να μη καταλαβαινει κανεις...ποσο λυπη μπορει να εχεις αισθανθει το προηγουμενο βραδυ..
υποθετω βεβαια πως  καποια μερα τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου