Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

χαμενα ειδη !

Η αγαπη ειναι δυσκολο πραγμα..το χουμε πει και χιλιοπει.. μερικες φορες μπερδευεται στα συναισθηματα των ανθρωπων που νομιζουν πως την ζουν ενω οχι δεν την εζησες...κριμα που στο χαλαω αλλα η αγαπη δεν κραταει μηνες και δεν ειναι να κρατας τον αλλον απο το χερι και να τριγυρνατε απο καφετερια σε μπαρ και το αντιστροφο..μα ουτε και να μιλατε στο τηλεφωνο και να στελνεται εικονομηνυματα...ΤΙ ΚΡΙΜΑ !

Βεβαια , ουτε να σου δωσω καθαρο ορισμο της αγαπης δεν μπορω! ειναι περιεργη εννοια οπως και η ζωη ! Ωστοσο και οι δυο εχουν ενα κοινο..εχουν πολλες μορφες..και συχνα σε ανεβοκατεβαζουν συναισθηματικα...

σκεφτηκα ποσες φορες εχω αγαπησει..? μαλλον μια ! ισως και καμια ακομα,δεν αισθανομαι και τοσο ασχημα αφου ουτε κ αυτοι που λεγανε "σ'αγαπω" τα εννουσαν..πατσισαμε λοιπον !!!

Υπαρχει η αγαπη? ναι και βεβαια υπαρχει.. μπορει καποια περιοδο της ζωης μας να κρυφτει(η ατιμη) αλλα εμφανιζεται και θα ρθει να σε βρει οπου και να σαι... συνηθως ερχεται στην ζωη μας οταν την εχουμε πραγματικα αναγκη και βρισκομαστε στον πατο(πιο κατω δεν εχει)!

μπορει στην ζωη σου να γευτεις πολλα ειδη αγαπης...

1. κρυπτο- αγαπη: αυτη ειναι η πιο καλα κρυμμενη αγαπη.. υπαρχει μεταξυ σας ομως δεν χρειαζεται να την αναφερεις καν..ΥΠΑΡΧΕΙ...απλα υφισταται μεταξυ σας και ειναι εκει για να σου θυμιζει ωραιες στιγμες..να σε κανει χαρουμενο .να σε νευριαζει ,να σε ποναει-ενδεχομενως-

2.αμοιβαια αγαπη. : στην εποχη μας οτι πιο σπανιο κυκλοφορει... Γιατι κανεις δεν μπορει ευκολα να βρει καποιον να αγαπησει με ολη την ψυχη του αν δεν δει πως υπαρχει ανταποκριση.. Το ειδος αυτο αν και σπανιο..και συλλεκτικο μπορει να το βρεις σε φιλικο επιπεδο ,σε ερωτικο επιπεδο! σε κανει να ζεις εντονα..να σαι σιγουρος για σενα και για την ζωη σου .να μπορεις να γελας και να κλαις αφοβα..να χεις εναν ανθρωπο διπλα σου .. που θα σε στηριξει αν ολοι χαθουν !


3.μυστικη-αγαπη. : οταν αγαπα χωρις να αγαπιεσαι.. ισως και η χειροτερη περιπτωση (γ αυτο και τελευταια)
στην αρχη ερωτευεσαι τον αλλον...ζεις πλατωνικο ερωτα και καψουρα συναμα..και λες δεν μπορει θα περασει..οταν ομως ζεις μαζι με το προσωπο αυτο καταστασεις ειναι δυσκολο να μην τον αγαπησεις...
Η αγαπη αυτη,,μπορει να σαι προστατευσει..να ναι διπλα σου χωρις καν να το βλεπεις και να σαι γλυτωνει απο τις παγιδες που εσυ δεν μπορεις να δεις... ενας φυλακας αγγελος ! !

Οποιο απο τα παραπανω και αν ζησουμε πρεπει να μαστε απλα ευγνομων και μονο που εμφανιστηκε σε μας !!! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου