Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

πες ενα ναι.. στις ευχες μας και μετρα*

Πες ναι στην στιγμη που περναει..μας προσπερναει και εσυ δεν το βλεπεις..
Εχεις εκεινα τα ματια σου παντα κλειστα , να μην μπει αερας ,να μην μπουν "σκουπιδακια" ,να μην αναγκαστεις να κλαψεις για να βγουν απο μεσα σου.. Οσο ομως κρατας κλειστα αυτα τα υπεροχα ματια ,σκεφτηκες τι περασε απο διπλα σου,απο μπροστα σου..τι εχασες..τι κερδισες ;
Δεν ειμαι καλη στους απολογισμους , αν και καθε βραδυ προσπαθω να κανω ψυχαναληση με παρεα τα τραγουδια της ημερας μου αλλα καταληγω στο να κανω ονειρα.να φανταζομαι ξανα εκεινη την στιγμη που θα σε δω ΞΑΝΑ ,τι θα πω, πως θα στεκεσαι, τι θα φοραμε..ολα μεσα σε λιγα λεπτα. επιλεγω και το τραγουδι για soundtrack.. το δικο μας τραγουδι..
28 Δεκεμβρη σημερα..και νομιζω πως δεν θα κατσω να χαλασω χρονο σε λαθη που εκανα την χρονια αυτη..ουτε θα υποτιμησω τους ανθρωπους που ηρθαν ,με ταρακουνησαν και εφυγαν , ουτε ομως και με τις καταστασεις που αφησα να με παρασυρουν..
Δεν θα πω τα τυπικα.. πως και ΦΕΤΟΣ δεν γνωρισαμε την αλλαγη που ψαχναμε..τον ερωτα που περιμεναμε.την ζωη που μας εχει ταξει η μοιρα ..
Δεν θα κλαψω για τις μικρες ατυχιες , μα ουτε θα πω "ολα γινονται για καποιο λογο".
Μα θα ευχηθω ο καθε χρονος να μας φερει οτι ξεχασε ο παλιος..
Να μπορουμε να ζουμε χωρις ενα "πρεπει" αλλα με ενα μεγαλο "θελω"
Να ζησουμε ξανα ατυχιες αλλα να βγουν σε ενα καλο..να πιστεψουμε στον ανθρωπο που ισως ερθει να μας κρατησει το χερι σε κεινη την δυσκολη στιγμη..
Να εμφανιστει ο μικρος αγγελος που σε προστατευει για να γεμισει χαρα καθε φορα που καποιος θα χανεται.. ή θα αφηνεις να χαθει..
Να πιεις..να ζησεις.να κλαψεις με κεινο το τραγουδι που στον θυμιζει.να βρισεις που παλι κατι κακο συνεβει.να πεις λιγα λογια σε ανθρωπους που ποτε δεν ειπαν τιποτα.να σαι εκει οταν ο αλλος θα σε χρειαστει..
Ολα αυτα θα τα ευχηθω απο μεσα μου οταν θα φτανει η αντιστροφη μετρηση στο 1. και θα τρεξουμε να φιληθουμε..
ΚΑΙ που ξερεις ισως ξανα δεις ενα προσωπο απο κεινη την περασμενη χρονια.η απο μια επομενη μεσα σε ενα γεματο μαγαζι ,με ενα γνωριμο τραγουδι να παιζει απο πισω.ισως κοιταχτητε εντονα..ισως παλι ερωτευτειτε..ισως αγαπηθειτε !! σιγουρα ΟΜΩΣ θα πειτε ΝΑΙ στις ευχες που παντα θα βγαινουν και παντα θα κανουμε... !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ **


Γραφτηκε παρεα με αυτο : 

1 σχόλιο: