Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Βουτια !!!!




Να μαζευτουμε ενα καλοκαιρι,σε μια παραλια ολοι μαζι, να πουμε τις μεγαλες μας αληθειες.Αυτες που σκεφτομαστε κατι χειμωνιατικα βραδια αλλα δεν λεμε πουθενα και ετσι κουρασμενοι,μας περνει ο υπνος και μαζι του μας εγκαταλειπουν και οι χιλιαδες σκεψεις...
Τωρα που ειναι καλοκαιρι,να βγουμε λιγο εξω,μεσημερι,να μας καψει ο ηλιος και να γκρινιαζουμε για τον πονο.Εναν διαφορετικο πονο ομως,λιγο τσουξιμο και πολλα γελια καθως οι φιλοι σου θα καθονται να σε ξεφλουδιζουν.
Να μαζευτουμε ενα καλοκαιρι,με μια μεγαλη παρεα για να πουμε εκεινα τα μυστικα,που κρυβουμε απο ολους,να αδειασουμε το μεσα μας,να μην σκεφτομαστε οσους μας ειπαν ψεμματα οσους μας αφησαν μονους και γυρισαν μετανιωμενοι..
Οσους ειχαμε διπλα μας τα περασμενα καλοκαιρια και ο χρονος μας χωρισε, η αποσταση μας εδιωξε μακρια τους και η ζωη μας τους χρωσταει ακομα..να παρουμε ενα αμαξι ολοι μαζι, να γυρισουμε ολο το νησι,να βουταμε απο ψηλους βραχους και να φτιαχνουμε κοσμηματα απο κοχυλια..
Να μαζευτουμε αυτο το καλοκαιρι, να μην σταματαμε να χορευουμε σε δρομους, σε παραλιες και σε πολυσυχναστα μπαρακια..Με μεγαλα χαμογελαστα προσωπα,ηλιοκαμμενα και ζεσταμενα,να ζησουμε μοναδικα και γεματα αυτες τις μαγικες στιγμες του καλοκαιριου,χωρις να θελουμε  να γυρισουμε πισω!!!!
Και να περασει αργα αυτο το καλοκαιρι,γιατι καθομαστε ως τα χαραματα και κουβεντιαζουμε και την επομενη ξυπναμε πρωι για το καθημερινο μας μπανιο.Και η λεξη δουλεια δεν ακουγεται πουθενα,να περασει αργα αυτο το καλοκαιρι,γιατι δεν σκεφτομαστε εκεινους που μας πληγωσαν,μας εδιωξαν και το γιατι , δεν χτυπαει το τηλεφωνο πια απ'αυτους,ισως επειδη και εμεις τους αφησαμε πισω στον χειμωνα,στον αγριο καιρο και κοιταμε πια την θαλασσα χωρις να μοιαζει μ αυτους και δεν τους ψαχνουμε σε μερη που πηγαιναν και κανονιζουμε εξοδους με αυτους που μας αγαπανε τελικα..και κλαιμε απο τα γελια και τα δακρυα ειναι χαρας..
Και ετσι χωρις λογο που γινονται ολα,καπως ετσι θα ξαναερωτευθουμε σε μερη και τοπια θαλασσινα ή και σε χειμωνιατικα..Σημασια εχει αν ζησαμε,αν ζουμε,αν θα ξανα παμε διακοπες σε κεινο το μερος που μας εμαθε ποιος εχει σημασια..τι εχει αξια και πως μια ανασα μπορει να μας παγιδεψει για παντα..
Για την παρεα μας, 
Για τον ερωτα μας , 
Για την αγαπη μας. Τοτε και για παντα !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου