Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ειναι που παντα η αγαπη αργει !

ετσι ειναι..παντα αργει να ρθει..και αν καποια στιγμη ερθει εσυ μπορει να εισαι μακρια,μπορει να μην εισαι διαθεσιμος να την ζησεις και να πνιγεσαι με τους γρηγορους ρυθμους της ζωης σου!!
Υπαρχουν στιγμες που νομιζουμε οτι πραγματικα βρηκαμε τον κ.Τελειο..αυτον που θα ειναι διπλα μας και στα ευκολα και στα δυσκολα..ειναι αυτος που θα γελαει με τα αστεια μας που δεν θα μας προδωσει ποτε...και ειναι μεγαλη κουβεντα αυτο το "ποτε" και αυτο το "για παντα"
τι κραταει για παντα..αναρωτιεμαι..καποιοι λενε η αγαπη ,η πραγματικη αγαπη ,,οπως και να φυγει ο αλλος θα τον αγαπας παντα..θα πηγαινεις στα παλια σας στεκια ,θα ξυπνας και θα του λες καλημερα..γιατι ειναι σαν να ζει μεσα σου,θα τον βλεπεις στα ονειρα σου και θα κοιμαστε μαζι..
Αλλοι παλι λενε πως το "για παντα"δεν υπαρχει και ισως καποιοι ανθρωποι να μη γευτουν ποτε την αγαπη και να μη μπορεσουν να δωσουν..
υπαρχει το για παντα ? και τι γινεται οταν  ο κ.Τελειος σε προδωσει και σε αφησει στο ελεος του θεου μονη σου και χωρις κανεναν για βοηθεια..ειναι καιρος να επιλεξεις θα συνεχισεις να τον αγαπας και να τον κρατας μεσα σου σαν κατι ομορφο η θα τον προδωσεις και εσυ  ετσι απλα για εκδικηση....
εγω διαλεξα το πρωτο..και θα σ αγαπαω μεχρι να λιωσουν οι παγοι στο βορειο πολο ,μεχρι να γεμισει ο ουρανος ιπταμενους ελεφαντες και μεχρι να ταιριαξουν οι σκυλοι με τις γατες....
Γιατι αυτο ειναι το ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου