Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

εγωκεντρικος !!

Παντα ηταν αλλου..στα δικα του σε κεινα που ενδιαφεραν αυτον και που και που ερχοταν και στο δικο μου κοσμο να δει τι κανω αν εχω προβληματα αλλα συνηθως δεν τα ελυνε απλα ξαναδιατυπωνε τα δικα του..και εσυ εκει..να ακους με καθε λεπτομερεια οτι ειχε να σου πει..να προσπαθεις να λυνεις καθε του προβλημα μεχρι τα ξημερωματα να αναλυεις τις αντιδρασεις των φιλων του που τον ενοχλουσαν και σπαζοταν  αν κατι δεν ηταν συμφωνο με την γνωμη του  ετσι επρεπε να παρεις το ευχαριστω σου σε μορφη φωνων..
Αυτο ειναι..αυτο ειναι το βασικο προβλημα των σχεσεων αλλα και των ανθρωπων μεταξυ τους..
Υπαρχουν λοιπον οι ανθρωποι που θα κατσουν να ακουσουν ως το πρωι καθε σου προβλημα ,θα σε σφιξουν στην αγκαλια τους και θα προσπαθησουν να σε κανουν να γελασεις εστω και για λιγο..γιατι ζουν για αυτο το χαμογελο σου και θελουν να σε βλεπουν ευτυχισμενο..
Ωστοσο υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος ,που σ αυτη την περιπτωση  ειναι οι ανθρωποι που ζουν μονα για το δικο τους εγω,,εγωκεντρικοι με κοινοτυπη ατακα "το δικο μου προβλημα ειναι πιο σοβαρο"
Γιατι ειναι πιο σοβαρο δηλαδη? ολα προβληματα ειναι ,αλυτα ,δυσκολες στιγμες ,ατομων που ζητανε υποστηριξη απο τον φαινομενικο "ανθρωπο τους" αλλα αυτος δυστυχως εχει ξεχαστει με τα δικα του ξανα και δεν μπορει τωρα!!!! Σ αυτο το σημειο καταλαβαινεις πως δεν γινεται να εισαι παντα εκει γι αυτον...ενω αυτος δεν βρισκεται πουθενα για σενα... δυο ανθρωποι για να βαδισουν μαζι σε μια τετοια εποχη πρεπει να ειναι ετοιμοι στα δυσκολα ,να μη ζηλευουν στα γελια και στην ευτυχια του ενος..να ζουν σαν να ειναι ενα!!! Υποθετω πως το ΕΓΩ καμια φορα..ισως να πρεπει να γινει και ΕΣΥ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου