Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

το κυνηγι της ευτυχιας !!!

ειναι ισως η καλυτερη ταινια που εχω δει ποτε !
Μια αληθινη ιστορια που σε κραταει ενεργο και προβληματισμενο απο την αρχη ως το τελος..ενας ανθρωπος τελικα μπορει να τα κανει ολα.να πεσει να ξανασηκωθει να δωσει πολλες μαχες μεχρι να καταφερει αυτο που θελει και αυτο που ονειρευεται ..
κυνηγαμε την ευτυχια,την περιμενουμε μεχρι να ρθει...αλλοι μενουν παθητικοι και δεν προσπαθουν αλλοι παλι βαζουν ολη την δυναμη τους να κατακτησουν την ευτυχια...
η ευτυχια ειναι μονο μια στιγμη...μαλλον μικρες στιγμες που μπορει να συνοδευονται απο γελια η κλαματα σιγουρα εχουν το αισθημα μιας ανεξηγητης χαρας..ενα τρεμουλο στα χερια και στα ποδια...το θεμα ειναι να πιστεψεις σε σενα ,να δωσεις την ευκαιρια στον ευαυτο σου να δει περα απο τις κακες στιγμες και να βρει τις καλυτερες που ερχονται !!!!!
Αυτο που εμαθα λοιπον ειναι να δινω ολομου το ειναι σ αυτο που θελω..να προσπαθω και να μαι μαχητης ,να μην σταματαω ποτε σε κανενα εμποδιο που εμφανιζεται μπροστα μου...
απο την ταινια κραταω στο μυαλο μου την φραση του will smith προς στον γιο του "μην αφησεις κανενα να σου πει πως δεν μπορεις να κανεις κατι επειδη αυτος δεν μπορει"
και την τελευταια σκηνη που περιγραφεται με εικονες τι σημαινει ΕΥΤΥΧΙΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου