Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

παλι...

Καθομασταν εκεινο το βραδυ κατω απο αυτες τις ζεστες και χοντρες κουβερτες και αναρωτιομασταν αν το ενα λαθος διαδεχεται το αλλο. και .ποσες φορες μπορεις να κανεις τα ιδια λαθη?
Κανεις μας δεν μπορουσε να δωσει καθαρη απαντηση,.συνηθως το λαθος καθε φορα εχει διαφορετικη μορφη. αφορα αλλο θεμα ,αλλο προσωπο..με αλλες συνθηκες και γινεται μετα απο λιγη σκεψη..
γιατι αν κατσεις και σκεφτεις καλα..θα κανεις το σωστο.δεν θες.και το ξερεις.
Συμπερασμα  : ξερουμε το λαθος .. αλλα περνουμε την ευθυνη και κανουμε το επομενο βημα.ΓΚΡΕΜΟΣ.
επιλογες. ακομα και τα λαθη μας ειναι επιλογες ,ανθρωπων που αλλα νομιζαμε,αλλα τελικα ηρθαν..Παλι θα πεις. Παλι το εκανα..
μα γιατι να μην το κανεις?
γεμισες χαρα.. ηρθε και εφυγε..
κουκουλωμενος κατω απο σκεπασματα . να φωναζεις σιωπηλα στον εαυτο σου..
Θα σου πει <<δεν τραβαει>>
Και εγω σου λεω πως αμα θες ΠΑΝΤΑ τραβαει..
αν θες..αν θελει..αν μπορεις..και αν μπορει..
Ρωτας : θα μου περασει αραγε?
οχι δεν θα σου περασει γιατι εκει που νομιζεις πως θα ξεχασεις ευκολα την αξεστη αγαπη σου . ερχεται η σκεψη να σε παρασυρει..θα βρεις την αφορμη να ξανα-ερθει αυτος κοντα σου.θες δεν θες..
κατι τετοιες ωρες..κατω απο χοντρες κουβερτες το καταλαβαινεις.πως ηταν να γινει..επρεπε και δεν πειραζει απλα ορκιζεσαι για 100η φορα πως ποτε ξανα δεν θα μπλεξεις. δεν θα πεσεις..δεν θα λυγισεις..και θα το σκεφτεις καλα..πολυ καλα.. για να κανεις το σωστο αυτη την φορα. για να ζησεις εσυ καλα κ οι αλλοι καλυτερα..
Καποιος ,μου χε πει.: το καθε λαθος σου να το ζεις. να μην το σκεφτεσαι. να το θυμασαι ξανα και ξανα για να λυτρωθεις..στο τελος του.
γιατι παλι λειπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου