Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Μια κυριακη. ~

Κυριακες..σηματοδοτουν οικογενεια,φιλια,σχεσεις..
Κ αν το καλοσκεφτεις ολα τα σημαντικα τα κανονιζουμε για τις Κυριακες..!!! το Κυριακατικο τραπεζι ,με γονεις,θειους,ξαδερφια,παππουδες και γιαγιαδες..
γελια.φιλια.αναμνησεις.τσακωμοι..αναβιωνουν αμεσως μπροστα στα ματια μας..Τις κυριακες μας πιανει και το συνδρομο συντροφικοτητας.
Βολτες με το αμαξι σας ,σε ωραιες παραλιες καθε κυριακη. μαζι. βολτες με τα ποδια σε καταπρασινα λιβαδια. ειναι εκει και δεν σου λειπει πια...
Ειναι η κυριακη που ειχες αναγκη να τον δεις..σαν γιορτη ανημερη,ακουγεται μουσικη ,ειναι το αγαπημενο σας τραγουδι...αυτο που οποτε τ'ακους τον θυμασαι.
ΙΣΩΣ ειναι μακρια σου .ισως ειναι κοντα. οι κυριακες σας ομως μενουν για παντα εκει που τις αφησατε.. γιατι εχουν κατι σαν κοκκινο χρωμα σε εναν μουντο ουρανο με συννεφα
μεγαλες παρεες ,φιλοι που αντεξαν μεσα στον χρονο..
μυστικα που κρυφτηκαν στις μεγαλες μας καρδιες. καφεδες και συζητησεις βραδινες..σε καφε ,μπαρακια,μπαλκονια..σκοτεινες εποχες που αυτοι σου κρατησουν το χερι.εκει στα δυσκολα.για αυτον που σε παρατησε μονη ,γ αυτη που πηγε με αλλον..για οσους εταξαν και δεν εδωσαν ποτε..φιλιες που κρατησαν απο χιλιομετρα.
Καραβια που φευγουν,λεωφορεια γεματα αποσκευες,αεροδρομια γεματα απο αγκαλιες και γελια με κλαμα μαζι.. 
βροχερες ωρες που δεν περνανε με τιποτα. 
ονειρα που και αυτη ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ δεν ηρθαν να σε δουν..
το τελος της ημερας. ερχεται .σε βρισκει καπου να κλαις.να γελας.να τσιριζεις απο υστερια και ενθουσιασμο ,αγκαλια με τον ανθρωπο σου. σε τραπεζια μεγαλα οικογενειακα. ποτηρια σηκωμενα στον αερα. με φιλους που φευγουν για καιρο σε αγνωστα μερη . ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ .καποτε ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ !

1 σχόλιο: