Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

μιας χρησης !

Ανθρωποι.
Χρησιμοποιουνται απο αλλους ανθρωπους...
ψυχικα..συναισθηματικα. σωματικα.
Καποια φορα στην ζωη μας ολοι εχουμε χρησιμοποιησει τον αλλον...
Για να μας καλυψει.. για να μας σωσει...
και αυτες ειναι μονο οι καλες περιπτωσεις ...Αλλοι προσπαθουν να κανουν φασαρια μεσα μας,να μπουν απροσκλητοι και με το ετσι θελω στην ζωη μας..να μας διεγερουν συναισθηματικα.. να ζουν απο το οξυγονο μας.. και εμεις που ειμαστε τοσο καλοι σε αυτο..δινουμε..δινουμε..δωσε και εσυ..κ αλλο αερα..κ αλλο αιμα... κ αλλη ψυχη !!!! Για να ναι διπλα σου παντα...για να τον κρατησεις με νυχια και με δοντια..
Μια μερα ομως θα συχαθει την ανασα σου..θα θελει να φυγει..θα ανοιξει την πορτα..δεν θα πει πολλα..μπορει να μην πει ουτε το τυπικο ΓΕΙΑ.. και απλα θα φυγει. Γιατι του τελειωσες. Γιατι εισαι πλεον "τα ιδια και τα ιδια"γ αυτον,,
βραδυα που δεν ακους την καρδια του, βραδυα που δεν ζεις απο την υπαρξη του..βραδυα που καταριεσαι την ζωη,,,την μοιρα.. το μυαλο σου..
βραδιες ομως που ερχονται και φερνουν μαζι τους
αυτο που τοσο καιρο δεν μπορουσες να δεις ! την υπαρξη ενος ανθρωπου που ηξερε πως να σε χειριστει. να σε παιδεψει .να σε ριξει κατω για να μην ξανασηκωθεις .. να σε πεταξει και να ουρλιαξεις απο πονο...
Ανθρωποι γυρω μας πολλοι...ξερουν τα κουμπια μας.. ξερουν να μας χρησιμοποιηουν...γιατι μπορουν.. μην φανταστεις κραταει λιγο..απλα κραταει μεσα μας για μια ζωη !
Τετοια Σαββατοβραδα σου περναει και απο το μυαλο ποσο ασχημη τελικα να ναι μια ζωη χωρις ουσια.. χωρις παρεες..χωρις γελια...χωρις αυτον.
περασε τωρα η σκεψη..την εδιωξα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου