Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιατικα βρε..

Σταματησες να μετρας τις μερες μεχρι τα χριστουγεννα,εγω δεν αρχισα καν να τις μετραω..δεν με πολυενοιαζε αν ερχοντουσαν αυτες οι μερες..και τα στολιδια δεν με ενδιαφεραν,ουτε οι διακοπες με ξετρελαναν..
Δεν ειναι που ειμαι ξινη..μη το λες αυτο. Γλυκια με χαρακτηριζω αλλα ειναι που για να περασεις καλα δεν χρειαζεσαι τις βραδινες εξοδους,το χιονι,το κρυο,εκεινα τα φωτακια που γεμιζουν το μπαλκονι σου,ουτε τα δεντρα στις πλατειες...και ουτε τα στολιδια απο το παταρι που τα θυμασαι μονο καθε χριστουγεννα,ζουν για λιγες μερες και μετα ξανα σε μια κουτα !
Άλλα ειναι τα σημαντικα και υπαρχουν στον καναπε που ειναι γεματος απο τους δικους σου,τα τραπεζια γεματα γλυκα..το κρεββατι σου που ειναι στρωμενο με χοντρες κουβερτες,οι βολτες σε ηρεμα στεκια με τους φιλους σου και οι φωτογραφιες γεματες γελια διπλα στα χριστουγεννιατικα δεντρα..
Φτανει εκεινη η στιγμη που θα πεις,οτι τα πραγματα χρειαζονται ανθρωπους για να αποκτησουν ψυχη,να ανασαινουν..
Φτανει και εκεινη η στιγμη που σε πιανει το παραπονο που δεν ειναι διπλα σου το προσωπο που ειχες πριν λιγο,που δεν το ακουμπας κ ας λες πως καποια πραγματα δεν γινονται..Ολοι τα θαυματα περιμενουν εσυ ομως εμεινες πισω να τα βλεπεις απο μακρια να τα βιωνουν αλλοι..
Κρατα την ανασα σου , δες και εξω απο το παραθυρο την βροχη που κανει παρεα στα Χριστουγεννα σου..κοιτα το φωτισμενο σπιτι στο βαθος..μη γυρνας την πλατη σου στους δικους σου ανθρωπους  και αμα σε πιασει το παροπονο μας ,κανε μια κινηση να σωθεις ... προσπαθησε να χαμογελασεις...ο ερωτας νικα.η αγαπη μενει παντα στα ματια μας ,οι φιλοι δεν θα σε αφησουν ποτε ,οι ανθρωποι δεν εξαφανιζονται ετσι ΕΥΚΟΛΑ..
Και το πρωι ανοιξε την πορτα σου σε κεινα τα παιδια που θα σε ξυπνησουν για να τους πεις ενα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να το νιωσεις πως εισαι διαφορετικος..

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! :))))) οι ευχες θα πιασουν αργα η γρηγορα και θα το δεις και εσυ !!

2 σχόλια:

  1. Χρονια Πολλα και με πολλα πολλα χαμογελα :) ετσι ομορφαινεις οχι μονο τη δικη σου στιγμη αλλα και των αλλων που σε βλεπουνε :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρόνια πολλά!
    ας είναι χαρούμενες οι μέρες αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή