Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

τελευταιος αλλα οχι ιδρωμενος !

Ποσο δυσκολο ειναι αραγε να αγαπας αληθινα και να περναει αυτο που νιωθεις μεσα σε 15 μερες το πολυ....οχι δεν ετυχε σε μενα αυτο αλλα σε εναν γνωστο μου !! Ειχε αυτο το προβλημα δεν ηξερε τι θα πει ν'αγαπας και δεν ηταν καλος στα ερωτικα λογια..εμαθε ομως να λεει σ'αγαπω και διαφορα αλλα τετοια...και καταφερε με μεγαλη επιτυχια να χρησιμοποιησει τον ιδιο ανθρωπο που του τα εμαθε και που τον πιστεψε... ωσπου εφτασε η μερα και ειπε αυτο που ευκολο ξερουν να τ λενε ολοι..."δεν σ αγαπαω πια"
Και εκει ειναι που αρχιζει το δραμα για αυτον που το ακουει παντα..νιωθει αχρηστος και ατυχος που συνεβει σε αυτον και γιατι οχι σ'αλλον !?
κλεινετε κ αλλο στον ευαυτο του ειναι δυσκολο να πιστεψει πως γινεται να υπαρχουν τετοια ατομα που παραμυθιαζουν καρδιες και ψυχες ..
παιζουν με συναισθηματα και ενω εσυ κανεις τα παντα και ο,τι περναει απο το χερι σου να ειναι παντα αυτος ευτυχισμενος ..φτανει η μερα που δεν ακους ουτε το απαραιτητο συγνωμη απο τα χειλη που σε φιλουσαν και σου εταζαν ονειρα πολλα ονειρα που τελικα δεν θα μπορεσει να τα πραγματοποιησει..ΠΟΙΟΣ? αυτος που στην σχεση σας ηταν παντα ο δυνατος..που ολα μπορουσε να τα κανει και ολα τα ηξερε..
Εκει που κλαις χωρις ελεος και σταματημο... ερχεται -καλο ειναι να ρθει γρηγορα- η σκεψη πως εσυ ξερεις ν'αγαπας ,,εσυ τον εμαθες να ερωτευεται..
σ εχασε και αν ποτε δεν σε ξαναψαξει καλυτερα για σενα.. ποιος θελει διπλα του ανθρωπους μικρους στην ψυχη που φοβουνται να δεθουν και ψαχνουν παντα για το πως αυτοι θα περνανε καλα? κανεις..τουλαχιστον εγω..εμαθα πως να ξεχωριζω ποια τους αν8ρωπους αυτους που αλλα λενε κ αλλα κανουν !
Εφυγα τελευταια απο αυτη την σχεση αλλα εχω ακουσει να λενε πως "περναει καλυτερα οποιος φευγει τελευταιος " !!!!!!!!!!


                                                                                                                                        αφιερωμενο !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου