Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Με συντροφια .

Τετοιες βραδιες.Σαν αυτη σημερα που ειναι ετσι βροχερη και χειμωνιατικη . με μουσικες απο τον επανω οροφο,με συντροφιες φιλικες, ερωτικες,χαμενες στο παρελθον.
Παιζει ξανα εκεινο το τραγουδι.το ιδιο τραγουδι απο χθες..
Το βαζω να σε νιωθω εδω κοντα,να νομιζω πως ποτε δεν εφυγες και κοιμασαι ακομα διπλα μου.
Εχω μεσα μου μια ασηκωτη τελεια.σαν να τελειωσε κατι που καν δεν αρχισε  και ετσι περναω μετρωντας μερες.δανειζομαι στιχους για να παρηγορουμε και να ξερω πως καποιος καταλαβαινει..και ακουω εκεινη την φωνη να βιωνει μαζι μου την ζωη μου..
Συχνα κανω την ιδια ερωτηση στον εαυτο μου και ψαχνω απαντηση απο το κενο μου. αν ειλικρινα το νιωσαμε και το ειδες και εσυ.με τα ματια σου πως ημασταν μαζι σε κεινο το καφε που επαιζει το ιδιο εκεινο τραγουδι αλλα τοτε δεν ειχαμε αναγκη να κλαψουμε μαζι του,το βρισκαμε ανουσιο γιατι οι στιχοι του δεν ειχαν εμας.και συνεχιζες τα χαμογελας και μυριζεις τα αρωματα μου. 
* Συνεχισαμε με κλειστα ματια.αυτια.στοματα 
* Δεν ακουσαμε ποτε τιποτα.δεν ειδαμε την ενοχληση των γυρω μας .. δωσαμε φιλια για να κλεισουμε τα παραπονα μας .. 
* Και ολα αυτα που μας εφαγαν ,μας αδειασαν τωρα εφυγαν μακρια. αλλα μας εσπασαν 
*Δεν ξαναενωθηκαμε ποτε 
* Υπομονετικα περιμεναμε για το καλυτερο ,ημασταν τοσο σιγουροι πως υπηρχε καλυτερο απο μενα.απο σενα.απο εμας..
Ακουω εκεινο το τραγουδι και οταν τελειωνει , τα γελια απο τα διπλα διαμερισματα περνουν τον τοιχο μου και νιωθω να μου λενε να ξυπνησω . 
Μα εγω ξαναβαζω το τραγουδι.το ιδιο και ζω ξανα τα λιγα λογια του,πηρες τις ευκαιριες μου , πηρες τον ηλιο μου, αφησες βρεγμενα πατωματα και εγω που τωρα πια δεν ποναω ελυσα τα σχοινια που με κρατουσαν δεμενη κοντα σου .
Και περπατησα χωρις καμια σκεψη και πηγα στην ερημικη παραλια και ουρλιαξα και εβαλα τα γελια για να μ'ακουσει ο κοσμος και να δει ποση χαρα χωραει μια καρδια . να το νιωσει μεσα στο χαμο του. 

δυναμωσε με. παρηγορησε με. κρατα με

3 σχόλια:

  1. οι πιο ενδομυχες σου σκεψεις βρισκουν καταφυγιο σαυτο το μπλογκ. "δυναμωσε με, παρηγορησε με, κρατα με" ας γινονταν αυτα τα λογια πιο απλα στην πραξη.. ας γινονταν πραγματικοτητα... πολυ ομορφο, πολυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω καλο μου :) και μακαρι να ταν αληθεια τα περισσοτερα πραγματα σ αυτην την ζωη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή